News:

Uitwisselingen

tags: Exchanges

Uitwisselingen

Op woensdag 13 juni was voor de Eindhoven IT-Circle de kick -off “Uitwisselingen”.

IT-Circles bieden de unieke mogelijkheid voor medewerkers om, in het kader van hun ontwikkeling en om ervaring op te doen, tijdelijk bij een ander IT-Circle bedrijf te gaan werken.

In een interactieve sessie zijn we dieper ingegaan op onderwerpen zoals randvoorwaarden, spelregels, organisatie, documenten, etc. Maar ook goed stilgestaan bij het daadwerkelijke nut, de toegevoegde waarde en de voordelen voor zowel de medewerker, de ontvangende organisatie als de “verzendende” organisatie. Voor een deel gebaseerd op de zeer positieve feedback van eerdere uitwisselingen in andere Circles.

Daarnaast hebben we enkele concrete afspraken gemaakt over het gebruik van de formulieren, de rol van BaseCamp, omgang persoonlijke gegevens (AVG) en mogelijke screening.

Ook de verwachtingen zijn gedeeld. We zijn tot de conclusie gekomen dat het voor de medewerkers echt een unieke mogelijkheid is, waarbij er veel kennis en ervaring kan worden opgedaan in andere omgevingen. Na de zomervakanties gaan we verder werken aan de daadwerkelijke invulling.

Join the EIC or subscribe to the newsletter?
Join us!

Contact