News:

Start Eindhoven IT Circle

tags: General

In navolging van de successen van de IT-Circles in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam/Den Haag is ook in Eindhoven een IT-Circle gestart!
Een aantal toonaangevende organisaties in deze regio heeft aangegeven ook een IT-Circle op te willen zetten, met als doel elkaar te versterken qua kennis-, talentontwikkeling en innovatie op het gebied van ICT.

Op uitnodiging van de CIO van ASML, Louis Luijten, zijn de CIO’s van de Gemeente Eindhoven, NXP, Fontys, DAF en Catherina Ziekenhuis in augustus 2016 een aantal keerbij elkaar gekomen. Het enthousiasme tijdens deze sessies resulteerde in een vruchtbare discussie over de bijdrage van het oprichten van een IT-Circle in Eindhoven en aan de ontwikkeling van zowel IT organisaties als haar medewerkers. Tijdens de laatste sessie ondertekenenden de CIO’s met elkaar de samenwerkingsovereenkomst Eindhoven IT-Circle, waarmee zij officieel een start maakten met de samenwerking. De eerste activiteiten zijn inmiddels georganiseerd en iedereen kijkt uit naar het verder vormgeven van de samenwerking.

Join the EIC or subscribe to the newsletter?
Join us!

Contact