DAF

tags: Participants

DAF Trucks N.V. is één van Europa ’s meest succesvolle truckproducenten. Achter DAF staan ruim 8.500 trotse medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een perfect productprogramma en een groeiend marktaandeel. Werken bij DAF betekent een carrière met veel doorgroeimogelijkheden. Wanneer je graag werkt in een organisatie waar no-nonsense en ambitie hand-in-hand gaan, dan is DAF de werkgever die je zoekt.
 
IT wordt door DAF toegepast in alle facetten van de bedrijfsvoering om te komen tot processen en producten met de hoogste kwaliteit in de markt.

Bij IT kom je te werken in een internationale multidisciplinaire projectomgeving. De IT afdeling van DAF bestaat momenteel uit 270 klantgerichte medewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en beheer van informatiesystemen voor alle gebruikers in Europa.

DAF investeert continu in IT om onder andere productontwikkelingstrajecten te versnellen, de productie-efficiency verder te verbeteren en de logistieke-, financiële- en verkoopprocessen te optimaliseren.

 

 

Join the EIC or subscribe to the newsletter?
Join us!

Contact